Rólunk

Classy Villány

Ahol az elegancia és kikapcsolódás találkozik az apartman élményével.

Ez az apartman ideális választás mindazoknak, akik egy elegáns és kényelmes szállásra vágynak, miközben felfedezik Villány vidékének varázslatos szépségeit. Legyen szó pihenésről, gasztronómiai élményekről vagy kulturális kalandokról, itt mindent megtalálsz egy tökéletes kikapcsolódáshoz. A Classy apartman kényelmes és stílusos, modern berendezéssel rendelkezik, ahol az amerikai konyhás nappali hangulatos szobákkal párosul.

Kényelmi szolgáltatásaink

Konyha

Teljesen felszerelt konyha

Ingyenes parkolás

Netflix

Panorámás terasz

Wi-Fi

Érezd magad otthon a Classy Apartmanban

KÉP 13

Kényelmes és tágas nappali

A Classy Apartmanban található amerikai konyhás nappali és étkező együtt teremt egy kellemes és barátságos légkört. A teljesen felszerelt konyha nem csupán a főzés praktikus helyszíne, hanem egy valódi élményforrás is, ahol az ízek és az illatok összetalálkoznak. A kényelmes kanapé és a TV a kikapcsolódás és lazítás helyszíne, ahol a Netflix széles kínálatából válogathatsz, és együtt élvezhetitek a kedvenc sorozatotokat vagy filmeket. Az amerikai konyhás nappali pedig ideális központtá válik, ahol kettesben, vagy a barátokkal, családdal együtt töltheted az estéket. Ebben a térben az étkező pedig a beszélgetések és nevetések színtere lesz, ahol az együtt töltött idő még értékesebbé válik.
KÉP 14

Kávé és tea bekészítés

Vendégeink maximális kényelme és kényeztetése érdekében, finom kávét és tea különlegességeket készítünk be. Igény esetén pezsgő és virágcsokor bekészítést is kérhetnek vendégeink, hogy még felejthetetlenebbé tegyék itt tartózkodásukat!
KÉP 15

Panorámás terasz

A Classy Apartman panorámás teraszáról lenyűgöző kilátás nyílik a szőlőültetvényekre a lankák ölelésében születnek a kiváló minőségű borok, melyeket a teraszról kortyolva élvezheted. A szőlőültetvények végtelen soraiban elmerülve olyan látványt nyújtanak, mely megidézi a természet harmóniáját. Ezen a teraszon találod magad egy pohár borral a kezedben, miközben a naplemente lassan elbúcsúzik a hegy mögött. Ez a hely nem csupán egy terasz, hanem egy élmény, ahol a természet és a bor harmonikus egységet alkotnak. Legyen szó egy romantikus pillanatról vagy egy baráti összejövetelről, mindig emlékezetes élményt kínál.